Pappersbärkasse

Vet du vad som är viktigt att tänka på när du använder en pappersbärkasse? Förmodligen tror du att du gör det och det kanske du också gör. Som du förmodligen redan listat ut, skall denna text diskutera kring vad som kan vara värt att tänka på när du använder en pappersbärkasse.

Det första vi skall ta upp är en miljö jämförelse mellan en pappersbärkasse och en plastbärkasse. De flesta skulle påstå att pappersbärkassen är garanterat det mest miljövänliga valet, men faktum är att varken en pappersbärkasse eller en plastbärkasse är ”miljövänliga”. Nu undrar du säkert också varför och för att summera anledningen till varför en pappersbärkasse inte är miljövänlig, kan vi börja med att säga att det tar väldigt mycket energi och tid för att producera pappersbärkassen, på detta ligger även faktumet om att även fast en pappersbärkasse görs på förnybart material, så tar det otroligt lång tid att bryta ner.

En annan sak du kanske inte visste är att en pappersbärkasse är mycket hållbar, därför fungerar den perfekt i t.ex. matbutiker. Självklar fungerar även plastbärkassar också men när det kommer till storhandeln är pappersbärkassen garanterat det bästa valet!

Dock kan man inte säga att allting är positivt med en pappersbärkasse, exempel på detta är att valet av papper begränsar kostymeringen till en viss del. Detta betyder att det inte finns någon garanti för att du kommer kunna använda vissa färgblandningar samt logotyper, notera att detta inte gäller alla fall. Men nu undrar du kanske varför detta spelar roll, och anledningen är mycket simpel, den minskar chanserna av en ”lyckad” marknadsföring.

Men samtidigt glömmer vi faktumet att det är billigare att använda en pappersbärkasse, så frågan är egentligen vad som är mest värt att satsa på. Effektiv marknadsföring med hög utgift eller duglig marknadsföring med låg. Denna fråga bestäms utav ens personlig preferenser samt prioriteringar så det finns inte ett svar som är rätt eller fel.

Vad vi kan dra för slutsats av denna text är att en pappersbärkasse kan användas på många olika sätt, exempel på detta är att man kan bära mer saker i en pappersbärkasse än i en plastbärkasse. I vilket fall som helst har denna text förhoppningsvis lärt dig något nytt och kanske till och med hjälpt dig välja rätt sorts bärkasse. Men om du inte har lärt dig något nytt av denna text så får du tänka på att det alltid är bra att repetera dina kunskaper!

Comments are closed.